Harbert Nebo
Økonomi & driftssjef i Accept Servicepartner

I dag sparte vi 24 000 kr bare hos en av våre leverandører ved å være kunde her. Bra service og god oppfølging. Ønsker du å redusere kostnader i din bedrift, så kan jeg trygt anbefale et samarbeid med innkjøpsGRUPPEN.

Ruben Holm Andersen
Eier og salgssjef - uteDESIGN AS

Eneste "ulempen" med å bruke innkjøpsGRUPPEN er at det går opp for en at man i lang tid har betalt litt for mye for en del varer... Det gjør litt vondt. Men når den smerten er over, så kan man glede seg over bedre lønnsomhet i fremtiden.

Lennart Sandersen
Daglig Leder i Dunam AS

Rådgiverne på kundeservice hjelper oss raskt og effektivt når vi har et innkjøpsbehov. De bistår både med å se på våre eksisterende avtaler og de opprette nye avtaler som vi trenger fortløpende.

Morten Hartvedt Knudsen
Viseadministrerende direktør & CFO

I vår hverdag er det mye som skjer. Det er utfordrende å finne tid til jevnlige gjennomganger på våre kostnader. InnkjøpsGRUPPEN frigjør tid til å kunne fokusere på vår kjernevirksomhet. Vi er svært fornøyde med å kunne ha innkjøpsGRUPPEN som en sparringspartner.

Håvard Gangsøy
Daglig Leder i Likviditas Regnskap AS

Som regnskapsfører for over hundre ulike bedrifter, ser jeg daglig hvor store forskjeller det er på hva kundene mine betaler for de samme produktene. Det er derfor svært gode muligheter for å øke lønnsomheten ved et samarbeid med innkjøpsGRUPPEN, og jeg kan derfor trygt anbefale deres tjeneste for mine kunder.

Ole Andreas Svendsen
Daglig Leder TG Svendsen AS

Når jeg valgte å gå for å prøve innkjøpsGRUPPEN, opplevde jeg at det straks ble tatt tak i mine avtaler. Faktisk allerede i inneværende måned hadde jeg spart inn det dobbelte av hva det koster meg å være med per år. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og ser frem til å spare mer i mange flere ledd enn akkurat byggevarer.

Snorre Pettersen
Daglig Leder i Polar VVS

Vi trengte å kjøpe en skaphenger og meldte dette behovet inn til innkjøpsGRUPPEN sitt backoffice kontor. Etter noen dager kom de med et tilbud som vi synes var veldig bra. De ordnet også med transport fra vest til øst til en gunstig pris med levering helt på døra. Veldig enkel prosess som sparte oss for mye tid.

Henrik Johannessen
Daglig leder Target Import AS

Vi trengte nylig en ny firmabil til en ny ansatt og sendte en mail om dette til innkjøpsGRUPPEN. IG innhentet raskt og effektivt tilbud på to ulike bilmodeller som begge var av interesse. Vi endte til slutt opp med ca 14% rabatt på den ene bilen og en knallgod leasing rente på 0,99%. For meg som har mye å gjøre fra før, var dette et super opplevelse.

Magnus Christiansen
Daglig Leder i AEKO Entreprenør AS

Vi har vært kunde av innkjøpsGRUPPEN i to-tre måneder og har allerede spart penger på innkjøp. Innkjøp av varer og tjenester fra leverandører vi ikke handler så ofte fra, har tidligere gått «under radaren», men vi ser at det er betydelige penger å spare. Det er også tids- og ressursbesparende å få bistand av en profesjonell innkjøpsfunksjon. Vi opplever at innkjøpsGRUPPEN har rask responstid og god service.

Tore Kronstad
Daglig Leder i Kronstad Bygg AS

Når vi har tatt kontakt med rådgiveren vår hos innkjøpsGRUPPEN, har ting skjedd raskt. Vi opplever dem som noen som ønsker at vi skal få mest mulig ut av samarbeidet, og etter en meget fin opplevelse her i dag angående byggevarer, ser vi frem til å se hva som kommer ut av dette når de nå skal ta tak i flere kostnader. Dette sparer vi tid og penger på. Tommel opp herifra.

Harald Leth
Daglig Leder i Murmester Åge Leth AS

Vi bruker innkjøpsGRUPPEN sin tjeneste både til å opprette nye avtaler og til å få kvalitetssikret eksisterende avtaler. I en travel hverdag, så opplever vi tjenesten både tidsbesparende og lønnsom på flere måter.

Einar Ådalen
Daglig Leder i Oliva Park AS

Vi synes tjenesten til innkjøpsGRUPPEN bidrar godt til at vi selv holder større fokus på innkjøpene våre. En helt ny og innovativ tjeneste som vi allerede er svært fornøyd med - Anbefales !

Robin Lindberg
Daglig Leder i Lindberg Webdesign AS

innkjøpsGRUPPEN tilbyr en nytenkende og genial innkjøps-tjeneste. Jeg opplever det både avlastende, effektivt og lønnsomt i min travle hverdag. De har bistått med flere gode avtaler og innkjøp.

Ruud Flietstra
Prosjektleder - Nordic Glass AS

innkjøpsGRUPPEN tilbyr en fantastisk løsning, la andre gjøre forhandlingen for deg, så du kan fokusere mer på dine oppgaver. I tillegg blir det ofte bedre rabatter enn det du hadde klart selv, vinn-vinn. Veldig fornøyd. Bruker tjenesten jevnlig.

Nicolai Schinnes
Daglig Leder i Holtefjell AS

Vi bruker innkjøpsGRUPPEN sin tjeneste på flere selskap i vårt konsern. Vi opplever effekten av at en allerede god pris blir ytterlige forbedret, basert på IG sin stadig voksende kundeportefølje.

Esther Bernhardsen
Prosjektleder i Bergen Prosjektservice AS

innkjøpsGRUPPEN bistår vår bedrift med innkjøp av firmabiler, vaskemidler, vaskeutstyr og arbeidsklær osv. Nylig bisto de oss med en ny avtale på bedriftshelsetjeneste for alle de ansatte. Vi opplever at IG har fokus på at vi skal få høy kvalitet til en lav pris - det gjør at vi trygt kan anbefale tjenesten til andre.

Rune Kraavik
Prosjektleder i Craft Entreprenør AS

Vi opplevde nylig å spare over 20 000 kr pr mnd på å la innkjøpsGRUPPEN forhandle nye avtaler på leie av gravemaskiner og tungt utleie utstyr. Dette betyr utrolig mye for vår lønnsomhet og viser oss hvor smart det er å ha fokus på dette. Vi vil virkelig anbefale å la IG ta en forhandlingsrunde med leverandørene.

Morten Johnsen
Daglig Leder i Craft Consulting AS

Etter at vi tok i bruk MIN IG, så har vi fått mye bedre oversikt over alle våre leverandører som vi bruker hos oss. I portalen kan jeg enkelt kommunisere med min rådgiver på kundesenteret og få hjelp til det vi ønsker oss. Det avlaster oss mye gjennom arbeidsdagen.

Kevin Choat
Driftssjef Marstein Eiendomsselskap AS

Vi var en av de første kundene som tok i bruk innkjøpsGRUPPEN og det gav umiddelbare resultater. Vi fikk en nyttig gjennomgang på løsning, leiepriser, transport og fraksjonspriser og kostnadene ble redusert. Har store forventninger til hva året skal gi oss i 2022.

Svein Erik Helgheim
Daglig leder i Straume Rør

Vi bruker jevnlig leverandør portalen på innkjøpsGRUPPEN sin hjemmeside og får ofte noen gode aha-opplevelser når vi benytter avtalene som ligger der. Men vi benytter også ofte back-office som en sparringspartner og hjelp når vi skal regne på større jobber. Det har vi allerede merket stor gevinst på å gjøre.

tjenester

Slik kan vi hjelpe din bedrift

Enten du bare er på utkikk etter gode fordelsavtaler eller er på jakt etter en profesjonell innkjøpspartner så kan vi hjelpe deg.

tjenester

Ferdigforhandlede fordelsavtaler

Når du blir med i InnkjøpsGRUPPEN får du umiddelbart tilgang til over 100 svært gunstige fordelsavtaler som du enkelt kan ta i bruk. Du sparer vesentlig med tid og penger på at vi har allerede tatt forhandlingsrundene for deg, og kvalitetssikret leverandører og priser.

Du får tilgang til et bredt spekter av avtaler innen både varer og tjenester.

Alle avtalene våre er samlet i en digital plattform, som er bygget opp slik at det skal være enkelt for deg som medlem å finne frem til relevante avtaler, og at kommunikasjonen mot leverandørene skal gå mest mulig sømløst.

Ta kontakt
tjenester

Innkjøpsbistand

Kunne du noen ganger tenke deg å ha en sparringspartner når det kommer til innkjøp og kostnader?
Mange bedriftsledere må prioritere hardt og setter vekk oppgaver som faller utenfor kjernevirksomheten. Dette kan typisk være regnskap, markedsføring, eller renholdstjenester.
Men flere og flere har fått øynene opp for at det også kan være smart når det kommer til innkjøp og kostnader.

Hvor bør prisene ligger, hvilke avtaler er fornuftig å beholde og hvilke børreforhandles?
Hvor ligger det størst sparepotensiale?

Innkjøpsgruppen har lang erfaring med rådgivningstjenester og kostnadsanalyser for ulike bedrifter.Du kan senkeskuldrene og få en gjennomgang med en erfaren rådgiver som sitter på verdifull markedsinnsikt og kan gi lønnsomme råd.

Vi liker uttrykket «penger spart er penger tjent», fordi vi ser daglig et enormt potensiale for besparelser.

tjenester

Forsikringsgjennomgang

Er du en av dem som får hjernetåke bare av å tenke på forsikringer?
Samtidig er du kanskje klar over at det er på tide med en ny forsikringsgjennomgang?

Da er du ikke alene, og derfor er vi her for å bistå.
En forsikringsgjennomgang kan være en tung og tidkrevende prosess, som fort blir utsatt i en travel hverdag.
Samtidig er sparepotensiale for mange veldig høyt, i snitt sparer våre kunder 30% når vi foretar en reforhandling.

Vi har flere samarbeidspartnere i markedet og hjelper med å finne frem til den mest gunstige aktøren og de beste betingelsene for akkurat din virksomhet! La oss gjøre en sjekk for din bedrift også, du betaler oss kun for tjenesten.
No cure – no pay!

Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.