April 7, 2021

Vekst i koronaåret 2020

Vekst i koronaåret 2020

Vi ser tilbake på et år fullspekket med overraskelser og ting vi ikke trodde ville skje. Mange av oss har hatt små eller store utfordringer med å få hverdagen til å fungere, og med å finne kreative løsninger på situasjonen vi alle har vært en del av.

Mange lønnsomme avtaler er likevel dratt i havn. Det er kanskje akkurat i denne tiden vi trenger gode og solide avtaler som kommer både  våre leverandører og kunder tilgode.

I løpet av 2020 har vi fått over 100 nye kunder og leverandører. Vi har også gjort noen endringer og investeringer vi tror vil bli en stor suksess for alle parter.

Så, hvilke endringer og investeringer er gjort..?

Ny kunderådgiver i øst

Fra januar 2021 ble Herman Van Dijk vår nye mann på Østlandet. Herman har lang erfaring med coaching for større grupper, som personalsjef og prosjektleder.

Han brenner for å skape gode synergier mellom kundene og leverandørene, slik at alle opplever IG sin tjeneste som givende og lønnsom.

Herman er en humørspreder av det sjeldne, og full av energi!

Kundeoppfølging

Høsten 2020 styrket vi back-office med Gjermund Gangsøy. Han kommer fra bygg og anleggs bransjen.

Som selvstendig næringsdrivende i over 20 år har han mye erfaring, som nå kommer alle våre kunder til gode. Han har i mange år savnet den tjenesten som IG nå tilbyr sine kunder.

Hans jobb hos oss er å være en god sparringspartner for kundene og gi god bistand til alle typer innkjøp.

Gjermund sitt ønske er at kundene skal oppleve rask og effektiv hjelp når de trenger det!

Vi gleder oss til alt 2021 vil by på og på alle gode avtaler som skal inngås.

Vi benytter informasjonskapsler til å få anonym statistikk om hvilke sider som blir besøkt.